What do we eat?

Venir à La Manne, c'est faire l'expérience d'une cuisine 100% maison, variée, faite à partir de produits de saison de qualité .

Des plats savoureux, cuisinés avec amour et soin par le chef Ivan Robert.

today' Special of the week

Semaine du 17 au 21 juin 2019

Lundi : Farfalles à la crudaiolla (sauce mozza, mascarpone, tomates fraiches, jambon cru, basilic...)

Mardi :  Poulet fermier rôti, pommes de terre au four et mesclun de salades

Mercredi : Légumes farcis à la provençale sur concassée de tomates fraiches

Jeudi :  Gigôt d'agneau, panisses et tomate provençale

Vendredi : Poisson selon la marée


Formule du Midi

Plat du jour : 13,50€

Entrée + Plat du jour : 18,50

 Plat du jour + Dessert : 18,50€

Entrée + Plat du jour + Dessert : 23,50€

Formule du Soir

Plat du jour : 15,50€

Entrée + Plat du jour : 21,00€

 Plat du jour + Dessert : 21,00€

Entrée + Plat du jour + Dessert : 26,50€

LA CARTE

Starters from 5,50 to 7,00€

Succulent fresh vegetables
Hot goat cheese prepared like a springroll,
stuffed with a "julienne de légumes", pesto sauce and honey, mixed salad

Fish soup, with croutons, cheese and a delicious home-made rouille !

Salads from 12,50€ to 14,50€

Caesar's Salad Grilled chiken breast on a mixed salad with fried bread crumps. Cesar dressing.

Hot goat cheese salad Warm goat cheese and vegetables «spring roll», oven backed and served on green salade with tomatoes, corn, olives and parmesan.

Seasonal Specialties

Today' special
Lasagna with seasonal vegetables, served with a mixed salad
Big veggy plate, selection of home-made vegetarian preparations
Simmental Ribeye steak (250g or 400g) and home made bearnaise, served with French Fries and salad
Chiken breast, Thym, lemon and black olives sauce
Tuna steak, with a piccatta sauce ( olive oil, capers, lemon skin, ginger, coriander and chopped shallots)

...

All our dishes are served with various garnishes
depending on what the chef found at the market !

Desserts from 5,80€ to 7,50€

Assortment of cheeses
Orange Cheese cake on speculos biscuit
Fondant au chocolat
Pudding with chocolate, orange and a drop of Whisky
Profiterolles
Tiramisu
Panna Cotta... 
and our:
Cafe or Tea Gourmand: assortment of 3 different desserts served with an expresso coffee or tea

book a table

CAPTCHA

We will send a Confirmation by email or SMS!

LUNCH MENUS

Carte de vins La Manne
  • Special of the day: 13,50€

  • + starter OR dessert: 18,50€

  • + starter AND dessert: 23,50€